X
تبلیغات
رایتل
تکنولوژی مواد غذایی
وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی
مرتبه
تاریخ : 15 مهر 1391


1تولید پودر نوشیدنی از ایزوله پروتئین سویا, /لیدا جهانیان؛ به راهنمایی: علی مرتضوی؛ استاد مشاور: زهره حمیدی اصفهانی. / پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی، 1381. PDF سفارش مدرک
2 بررسی ارتباط نوع و برخی کیفیتهای فیزیکی و شیمیایی غذا و نوشیدنیها با سرطان های مری و معده در شمال کشور, /فرشید علا الدینی؛ به راهنمایی: ابوالحسن ندیم. / پایان نامه(دکترای تخصصی)--دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، 1379. (چکیده) PDF سفارش مدرک
3 بررسی امکان تولید و پایداری نوشابه چای سرد از خاک چای سیاه و برگ چای سبز, /علی نجفی؛ به راهنمایی: رضا شکرانی. / پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، 1382. (چکیده) PDF سفارش مدرک
4 فرمولاسیون اسانس طبیعی برای مصرف در نوشابه های غیر الکلی با توجه به اثرات فیزیولوژی اسانس, /پرستو صمدی؛ به راهنمایی: رضا شکرانی. / پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشکده کشاورزی، 1379. (چکیده) PDF سفارش مدرک
5 بررسی شرایط کارخانه کافی کولا به منظور پیاده سازی استاندارد ‏‎HACCP‎‏, /عباس سلیمانی؛ به راهنمایی: غلامعلی رئیسی اردلی. / پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده صنایع و مرکز برنامه ریزی سیستمها، 1381. (چکیده) PDF سفارش مدرک
6 فرمولاسیون و طراحی خط تولیدی نوشیدنی تخمیری کفیر از آب پنیر, / حمید راشدی؛ به راهنمائی : مهناز مظاهری‌اسدی، حمید جزایری / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، 1378. (چکیده) PDF سفارش مدرک
7 تولید نوشیدنی تخمیری از پساب کره شیرین, / رسول کدخدایی؛ به راهنمائی : علی مرتضوی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، 1375. (چکیده) PDF سفارش مدرک
8 تولید نوشیدنی شیر میوه (شیر میوه سیب), / علیرضا صادقیان؛ به راهنمائی : علی مرتضوی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، 1375. (چکیده) PDF سفارش مدرک
9 تعیین شرایط بهینه نگهداری مواد اولیه عصاره نوشابه‌های کولا و پرتقالی, / بهمن الیاسی؛ به راهنمائی : بهروز میثمی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه تهران، دانشکده فنی، 1380. (چکیده) PDF سفارش مدرک
10 بررسی عوامل مؤثر در انتخاب نوشابه‌های گازدار, / مسعود میرزائی‌گرگانی؛ به راهنمایی: قاسم انصاری‌رنانی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه علامه طباطبائی، 1374 (چکیده) PDF سفارش مدرک

بررسی راه‌های ارتقاء بهره‌وری کل در شرکت زمزم گرگان, / محمدمهدی شاه‌بیکی؛ به راهنمایی: عباسعلی حاجی‌کریمی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه شهید بهشتی، 1375 (چکیده) PDF سفارش مدرک
12 شفاف‌سازی و بررسی امکان تهیه نوشابه گازدار از آب انار, / مرضیه حسینی‌نژاد؛ به راهنمایی: هاشم پورآذرنگ . / پایان نامه (کارشناسی‌ارشد) -- دانشگاه تربیت مدرس، 1374 (چکیده) PDF سفارش مدرک
13 نوشابه‌های غیرالکلی در ایران, / موریس نیک‌روش. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1335
14 نوشابه‌های غیرالکلی ایرانی, / محمدعلی میرزایی. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 1339
15 بررسی و ارائه فرمولاسیون نوشابه‌های ایران و کنترل فیزیکوشیمیایی و میکربی آنها و ساخت تجربی نوشابه‌های میوه‌ای گازدار, / رحمان مجمع‌صنایع؛ به راهنمایی: فاضل شمسا، محمدرضا نیاکان‌لاهیجی. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1373 (چکیده) PDF سفارش مدرک
16 بررسی جهش‌زایی و ژنوم آسیب ماهی شور و آب نوشیدنی در مناطقی با میزان بالایی از سرطان مری در شمال کشور, / فردوس رستگارجزی؛ به راهنمایی: عبدعلی ضیایی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه تهران، تهران، 1370 (چکیده)
17 بررسی آلودگی میکربی نوشابه‌های غیرالکلی گازدار, / محمود مهدیزاده‌رحیمی / پایان نامه (فوق‌لیسانس) -- دانشگاه تهران، 1357 PDF سفارش مدرک
18 بررسی نوشابه‌های غیرالکلی گازدار (کارخانه کانادادرای تهران), / معصومه رخشیجان. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه تهران، 1354 PDF سفارش مدرک





طبقه بندی:
ارسال توسط چیا ابراهیمی طاینه
آخرین مطالب

قالب وبلاگ