تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

آشنایی با برخی از دستگاههای موجود در آزمایشگاه


اولتراسانتریفوژ:

نوعی از سانتریفوژ با سرعت بسیاربالا میباشد که برای تفکیک موادتشکیل دهندة سلولی کاربرد دارندو همگی دارای یخچال و سیستم خلاء میباشند

اتوکلاو:

دستگاهی است که برای استریل نمودن تجهیزات آزمایشگاهی،وسایل پزشکی وابزارهای استفاده شده برای کشت میکروبی کاربرد دارد. اتوکلاوها در درجه حرارت بالای 100 درجه سانتیگراد و درمحفظه ای بسته به تولید بخار ازآب می پردازند.

لامپ uv:

این لامپ جهت استریل نمودن سطوح میزها و هود و فضای آزمایشگاه های میکروبیولوژی کاربرد دارد و طیف نور آن دارای محدودة 400 - 100 نانومترمیباشد.

کابینت uv:
به منظور استفاده از خاصیت تخریب کنندگی اشعة ماوراء بنفش، لامپ uvداخل محفظة کابینت uv قر اردارد و در آزمایشگاههای شیمی وبیولوژیک کاربرد دارد.

سیستم خلاء:

جهت مکش (ساکشن) از این سیستم استفاده میگردد و درآزمایشگاه مصارف محدودی دارد.

لیوفیلیزر:
وسیله ای است که جهت خشک نمودن فرآورده های بیولوژیک مانند سرم، واکسن، دارو و غیره تحت شرایط خلاء بالا و سرما به منظورنگهداری طولانی مدت و جلوگیری از آلودگی کاربرد دارد.

میکسر (مخلوط کن):

وسیله ای است که برای مخلوط نمودن انواع مواد کاربرد دارد.

مایکروویو:


دستگاهی است که با استفاده ازانرژی امواج مایکروویو باعث گرم شدن و ذوب مادة مورد نظر مانند ژل، آگار و غیره میشود.

لوله های مکنده:

لوله های مخصوص که جهت تخلیه در خلاء با فشار بالا کاربرد دارد.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد