متخصصان تغذیه هشدار دادند: اگر این
بار تصمیم داشتید برای صبحانه از نانهای تست برشته استفاده کنید، باید
بدانید که این نان تستها میتوانند، سبب پیری زودرس و بروز بیماریهای
مزمن شوند.
به گزارش ایسنا، جوزف فوربس، متخصص انستیتو قلب و دیابت
آمریکا در آزمایشات خود تاثیر خوردنیهای معمول مثل نان تست را روی بدن
انسان بررسی کرده و دریافته است که این نانها، مواد شیمیایی تولید میکنند
که فرایند پیری را تسریع کرده و خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را نیز
تشدید میکند. این مواد شیمیایی (AGE) نام دارند و در مواد خوراکی مختلف از
نان تست گرفته تا نوشابههای کولا و قهوه ممکن است، تولید شوند.
به
گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، مقدار خیلی زیاد این مواد شیمیایی در
بدن میتواند موجب بروز بیماریهای قلبی و دیابت شده و در عین حال چین و
چروکهای پوستی را هم افزایش دهد. هر چه خوردنی حاوی شکر افزودنی بیشتر
باشد و بیشتر هم فرآوری شده باشد، مقدار این مواد شیمیایی در آن افزایش
پیدا میکند