تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

آدامس‌های بدون قند بجوید


به گفته متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا جویدن آدامس‌های بدون قند می‌تواند به سلامت دهان کمک کند.

متخصصان انجمن دندانپزشکان آمریکا مزایای زیر را در خصوص جویدن آدامس‌های بدون قند مطرح می‌کنند:

- جویدن آدامس باعث می‌شود میزان تولید بزاق دهان افزایش یابد که همین امر می‌تواند به از بین بردن اسیدهایی که به دندان‌ها آسیب می‌رساند، کمک کند.

- افزایش بزاق باعث افزایش کلسیم و فسفات در دهان می‌شود و از این طریق مینای دندان تقویت خواهد شد.

- آدامس‌های بدون قند حاوی شیرین‌کننده‌هایی از قبیل آسپارتام، سوربیتول یا مانیتول است که باعث کرم‌ خوردگی دندان نمی‌شود.



نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد