خانه
عناوین مطالب
تماس با من
تکنولوژی مواد غذایی
وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی
تکنولوژی مواد غذایی
وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی
پیوندها
پدیده
دیدار وب
اردیبهشت
سوگند نوشته
فیس کلیک
دستهها
صنایع غذایی
304
دانلود مقالات
5
جدیدترین یادداشتها
همه
زردچوبه خاطرات ترسناک را از حافظه پاک می کند
امولسیفایرها در صنایع غذایی
کباب مرگ
یخ زدایی از جاده ها با آب پنیر !!!
نقش چربی ها و روغن ها در بدن
ریواس
گرانترین ماده غذایی دنیا
برخی گونه های قارچ باعث بهبود کیفیت پنیر
چگونگی تدوین پروژه و پایان نامه
میگو و ارزش تغذیه ای آن
ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
مضرات مصرف نوشابه های گازدار
شکلات
شب چله شب سلامتی
دانلود پاور تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
دانلود پاور پسته و خواص آن
سایت های صنایع غذایی
بسته بندی زیست فعال در مواد غذایی
افزایش کیفیت آرد و نان
چگونگی تولید شکر از نیشکر
آبمیوه
پیتزا و تاریخچه آن
چه مواد غذایی دارای کالری منفی هستند؟
منابع آزمون دکتری مجموعه علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی
چگونگی تشخیص وجود جوش شیرین در شیر
"ویلی "به عنوان یک فرآورده لبنی پروبیوتیک
خواص سرکه و انواع آن
تشعشعات مایکروویو و فرهای مایکروویو چه خطراتی دارند؟
اثرات تشعشع در نگهداری مواد غذایی
انیمیشن زیبا از یک گاو شیرده
نویسندگان
چیا ابراهیمی طاینه
321
بایگانی
بهمن 1393
1
آذر 1393
1
خرداد 1393
3
اردیبهشت 1393
2
بهمن 1392
5
دی 1392
1
آذر 1392
24
آبان 1392
5
مهر 1392
1
تیر 1392
1
فروردین 1392
4
دی 1391
5
آذر 1391
19
آبان 1391
12
مهر 1391
9
شهریور 1391
20
مرداد 1391
23
تیر 1391
21
خرداد 1391
23
اردیبهشت 1391
50
فروردین 1391
10
اسفند 1390
77
بهمن 1390
1
دی 1390
3
آمار : 265886 بازدید
Powered by Blogsky
گریه
چیا ابراهیمی طاینه
9 دی 1390 ساعت 23:03
0 نظر
تاریخچه بسته یندی و انواع آن
تاریخچه بسته یندی و انواع آن
ادامه مطلب ...
چیا ابراهیمی طاینه
9 دی 1390 ساعت 22:37
0 نظر
به نام خدا
چیا ابراهیمی طاینه
9 دی 1390 ساعت 22:31
1 نظر