قسمت های خشک و ترد انتخاب صحیحی برای مصرف نان می باشد زیرا روی بخش نرم و تازه نان اتفاقی نیفتاده است که هضم و جذب را اسان نماید. خوردن این بخش ازنان مثل خوردن غذای خام است زیرا برای اینکه ارد قابلیت هضم وجذب پیدا کند باید عمل بیاید.بنابراین خوردن قسمت خمیری نان ممکن است ناراحتی های گوارشی را در پی داشته باشد.در بسیاری از افراد پس از مصرف این بخش اسیدیته معده زیاد می شود.درضمن مواد مغذی نان پخته با قسمت خمیری قابل مقایسه نیست. پس کسانی که به طور طبیعی اسید معده شان بالاست یا به وضعیت تغذیه ای شان اهمیت می دهند باید نان برشته و ترد را انتخاب کنند. البته گروهی از افراد عادت به مصرف نان خشک به جای نان تازه دارند مخصوصا در حجم بالا! در حالی که این عادت چندان خوبی نیست! همین جا باید یاداور شد که سی گرم نان خشک در مقایسه با سی گرم نان تازه کالری بیشتری دارد.نان خشک فقط ارد است و نان تازه از اب و ارد تشکیل شده است.پس برخلاف تصور عامه مردم نان های خشک مخصوصا در مقادیر فراوان به کسانی که قصد کاهش وزن را دارند توصیه نمی شود. مصرف نان خشک بیشتر به خانم های بارداری که تهوع صبحگاهی دارند و بهتر است غذایی که مصرف می کنند اب کمتری داشته باشد پیشنهاد می شود ودر غیر این صورت باید در میزان مصرف این نوع از نان ها که بسیارهم خوش خوراک هستند حد تعادل را رعایت کرد!