تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

خوراک ماهی و کرفس؛ غذایی برای رفع التهاب و درد مفاصل


مهم‌ترین ویژگی این غذا که آن را برای افرادی که مفاصل دردناک و متورم دارند مناسب می‌سازد سرشار بودن آن از امگا 3 است.


مهم‌ترین ویژگی این غذا که آن را برای افرادی که مفاصل دردناک و متورم دارند مناسب می‌سازد سرشار بودن آن از امگا 3 است. ماهی، مغز گردو و روغن زیتون در کنار سبزیجاتی همچون سیر و کرفس و... با خواص منحصر به فرد خود در کاهش التهاب‌های مفصلی موثرند.

در واقع این غذا از نوعی الگوی غذایی سالم پیروی می‌کند که رژیم مدیترانه‌ای نام دارد و این روزها طرفداران زیادی را جلب کرده است. این الگوی غذایی در کشورهای حاشیه مدیترانه که محل کاشت درختان زیتون و مصرف غذاهای دریایی است از سال‌ها پیش وجود داشته است. پژوهشگران دریافته‌اند که انواع سکته، بیماری‌های قلبی، دیابت و دردهای مفاصل در مردم ساکن در این مناطق کمتر است و به طور کلی آن‌ها نسبت به مردمان دیگر از سلامت نسبی و طول عمر بیشتری برخوردارند. محققان ریشه سلامت آن‌ها را بر پایه رژیم غذایی سرشار از سبزیجات و دانه‌های خوراکی و آجیل، مصرف مداوم روغن زیتون، سیر و غذاهای دریایی و مصرف کمتر گوشت قرمز می‌دانند. این رژیم سبب کاهش التهاب مفاصل - که سبب درد و ورم در مفاصل می‌شود - و نیز پیشگیری از آن می‌شود.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد