در سال ۲۰۰۱ شرکت آمریکایی Poore Brothers, Inc به این تصمیم رسید که به واسطه افزایش علاقه در میان مصرفکنندگان باید حضور خود در بازار چیپس و اسنک را افزایش داده و حضوری مستحکم در بخشهای جدید بازار را تجربه کند. این شرکت خانوادگی حدود ۱۶ سال سابقه حضور فعال در بازار را داشت و اسنک با طعمهای مختلفی تولید میکرد. حالا قصد داشت با برند جدید خود T.G.I. Friday’s وارد بازار شود.
کشک یکی از فرآوردههای فرعی شیر است که به روش سنتی از جوشاندن، تغلیظ و
یا خشک کردن دوغی که پس از کره گیری باقی می ماند و یا از ماست بدون چربی
تهیه می شود.
کله پاچه غذایی سنتی و ایرانی است که طرفداران خاص خود را دارد.وقتی هوا سرد می شود تمایل افراد به خوردن غذاهای گرم و پُرکالری بیشتر می شود. کله پاچه یکی از این نوع غذاها است. غذایی سنتی و ایرانی که در طول سال نیز طرفداران خاص خود را دارد و اغلب غذای محبوب نسل قدیم است و البته طبع نسل جوان نیز آن را می پسندد.
حرارت دهی به روش اُهمیک با کمک مقاومت الکتریکی غذا در صنایع غذایی کنسرو سازی با برق از مواد غذایی کنسرو شده تا چه حدی استفاده می کنید؟ حتما یادتان نرفته در طی سفر هایی که نمی خواستید به خاطر انواع و اقسام بیماری های فصل تابستان از رستوران های وسط راه غذا تهیه کنید، این کنسرو ها به داد شما رسیده اند. خیلی مواقع هم پیش می آید که شما با کلی زحمت و تلاش یک غذای خوشمزه پخته اید، اما کوچک ترین فرزندتان بهانه گیری می کند و غذای دیگری می خواهد، آن وقت است که این کنسرو ها راهگشا هستند. البته همه ما سعی می کنیم دقت کنیم تا کنسرو هایی بدون مواد نگهدارنده مصرف کنیم.
در حال حاضر فرآورده های پروبیوتیکی مختلفی در جهان تولید و عرضه می شوند که ماست یکی از محصولاتی است که به عنوان یک فرآورده پروبیوتیک بالقوه توجه زیادی به خود جلب کرده است .
گیاه روغنی سویا به تنهایی حدود 38 در صد از این منابع تهیه ی روغن های خوراکی را به خود اختصاص می دهد. علت این امر کاهش نسبی قیمت این محصول در بازارهای جهانی است.
بیش از 90 در صد روغن ها وچربی های تولید شده در جهان به صورت روغن های جامد هیدروژنه، مارگارین و روغن های سالاد و طباخی به مصرف خوراکی می رسند.
به این علّت هست که برای جامد کردن روغنهای نباتی نسبت به تزریق هیدروژن در آن اقدام میکنند که البتّه به علّت مضر بودن آن در کشورهای اروپایی تولید روغنهای نباتی جامد ممنوع هست .
فراوردههای تخمیری شیر قرنهاست که مورد استفاده انسان قرار دارند. قبل از اختراع یخچال، شیر خیلی زود پس از دوشیدن فاسدمیشد، اما مردم به تجربه دریافتند که شیر تخمیری (ترش) را میتوان مدت زمان بیشتری نگهداری کرد و طعمهای مطلوب مختلفی نیز بدست آورد.
اول بهتره بدونیم که اصلا استاندارد چیه :
استاندارد در لغت به معنی نظم ، قاعده و قانون است . لیکن در رابطه با مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، این واژه اینگونه تعبیر می شود : معیار و روشی که بر اساس آن کیفیت یک کالا و خدمت ، مورد مقایسه و سنجش قرار می گیرد .
از جمله وظایف مؤسسه استاندارد ، انجام تحقیقات به منظور تدوین استاندارد در راستای ارتقاء محصولات تولید شده داخلی و کمک به بهبود روش های تولید و کارایی صنایع میباشد .