1-پرفسور احمد رضا کمره ای :ایشان جایزه علمی دکتر
هدایت را گرفته اند و هم اکنون قائم مقام رئیس در علوم و تکنولوژی شرکت
سبینا واقع در نیو یورک هستند.ایشان فارغ التحصیل 1982 ماساچوست بوده و
سوابق ارزنده ای در کارنامه خود دارندبخصوص مدیر عامل انستیتوی اوشن و فعلا
در زمینه های functional & nutraceutical foodتحقیقات می نمایند.
2-پرفسور
فریدون شهیدی:ایشان امسال برنده جایزه علمی دکتر هدایت شدندو هم اکنون در
دانشگاه مموریال واقع در نیو فونلند کانادا به کار تحقیقات مشغولند.نویسنده
بیش از 700 مقاله علمی و 60 کتاب می باشند.زمینه فعلیتهای علمی ایشان:
1-Nutraceutical &functional food
2-Natural antioxiodant
3-Marine foods
می باشد.ایشان سردبیر دو ژورنال علمی معتبر بین المللی بوده و جایزه علمی Stephan Chang را از IFT گرفته اند
3-مهندس
ابراهیم نوروزی:ایشان همکاری مستمر با انجمن صنایع غذائی داشته و در
پانزدهمین کنگره صنایع غذائی تقدیر شده اند.ایشان رئیس آزمایشگاههای
دانشگاه مک گیل میباشند.زمینه فعلیت علمی ایشان food safety میباشد .ایشان
سالها رئیس کمیته food safety انجمن بود ه و در کانادا علاوه بر مدیر نمونه
دانشگاه مک گیل و مشاور بخش خصوصی آن.بالغ بر 100 مقاله منتشر نموده و
برنده جایزه ملی BCRSPکانادا می باشند
4-دکتر علی طاهریان:ایشان کارشناس
ارشد تکنولوزی غذا در مرکز تحقیقات کشاورزی غذا در مونترال کانادا هستند و
تا کنون بیش از 350 مقاله علمی منتشر کرده اند.زمینه فعالیت تحقیقاتی
ایشان توسعه محصولات FUNCTIONAL FOOD است ونیز روی خواص فیزیکی و مکانیکی
غذا متمرکز نموده است
5-آقای عبدالرضا عباسیان:ایشان در اقتصاد غذا
بخصوص غلات متخصص هستند.فعلا درFAO واقع در روم ایتالیا مشغول بوده و
تحلیلهای اقتصادی ایشان برای فائو و بسیاری از فعالین این رشته بسیار مفید
میباشد