تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

ایرانیان متخصص علم غذای خارج از کشور


علم غذا یکی از علوم مطرح دنیا می باشد.دوستانی از وطن ما به خارج از کشور مهاجرت نموده و به علوم غذا اعم از تحقیقات.آموزش.صنعت وتجارت مشغولند که خوب است کسانیکه آنها را می شناسند اطلاعات آنها را به انجمن صنایع غذائی اعلام تا بشود بانک اطلاعاتی از آنها جمع آوری گردد که مسلما در جهت رشد و اعتلای علم غذا در ایران موثر خواهد بود.ذیلا تعدادی از آنها را نام برده و از همه شما دوستان ایفنا تقاضا داریم در جمع آوری این بانک اطلاعاتی ما را همراهی نمائید:
1-پرفسور احمد رضا کمره ای :ایشان جایزه علمی دکتر هدایت را گرفته اند و هم اکنون قائم مقام رئیس در علوم و تکنولوژی شرکت سبینا واقع در نیو یورک هستند.ایشان فارغ التحصیل 1982 ماساچوست بوده و سوابق ارزنده ای در کارنامه خود دارندبخصوص مدیر عامل انستیتوی اوشن و فعلا در زمینه های functional & nutraceutical foodتحقیقات می نمایند.
2-پرفسور فریدون شهیدی:ایشان امسال برنده جایزه علمی دکتر هدایت شدندو هم اکنون در دانشگاه مموریال واقع در نیو فونلند کانادا به کار تحقیقات مشغولند.نویسنده بیش از 700 مقاله علمی و 60 کتاب می باشند.زمینه فعلیتهای علمی ایشان:
1-Nutraceutical &functional food
2-Natural antioxiodant
3-Marine foods
می باشد.ایشان سردبیر دو ژورنال علمی معتبر بین المللی بوده و جایزه علمی Stephan Chang را از IFT گرفته اند
3-مهندس ابراهیم نوروزی:ایشان همکاری مستمر با انجمن صنایع غذائی داشته و در پانزدهمین کنگره صنایع غذائی تقدیر شده اند.ایشان رئیس آزمایشگاههای دانشگاه مک گیل میباشند.زمینه فعلیت علمی ایشان food safety میباشد .ایشان سالها رئیس کمیته food safety انجمن بود ه و در کانادا علاوه بر مدیر نمونه دانشگاه مک گیل و مشاور بخش خصوصی آن.بالغ بر 100 مقاله منتشر نموده و برنده جایزه ملی BCRSPکانادا می باشند
4-دکتر علی طاهریان:ایشان کارشناس ارشد تکنولوزی غذا در مرکز تحقیقات کشاورزی غذا در مونترال کانادا هستند و تا کنون بیش از 350 مقاله علمی منتشر کرده اند.زمینه فعالیت تحقیقاتی ایشان توسعه محصولات FUNCTIONAL FOOD است ونیز روی خواص فیزیکی و مکانیکی غذا متمرکز نموده است
5-آقای عبدالرضا عباسیان:ایشان در اقتصاد غذا بخصوص غلات متخصص هستند.فعلا درFAO واقع در روم ایتالیا مشغول بوده و تحلیلهای اقتصادی ایشان برای فائو و بسیاری از فعالین این رشته بسیار مفید میباشد
 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد