محققین یک مرکز
تحقیقات کشاورزی در آمریکا به تازگی روشی را پیش روی صنعت نساجی قرار داده اند که
توسط آن با کمک نوعی از باکتری ها، که در حین فرایند تخمیر خیار شور عامل قرمز شدن
پوست خیار هستند، می توان رنگ موجود در پساب صنعتی را تصفیه
کرد.
این کشف مهم زمانی صورت گرفت که متخصصین
میکروبیولوژی مشغول تحقیق روی فساد قرمز خیارشور و عامل بوجود آورنده آن بودند.
آنها لاکتوباسیلوسهای عامل این فساد را ایزوله کرده و این باکتری ها را به شیشه های
حاوی خیارشور منتقل نمودند. خیارشور هایی که حاوی تارترازین بودند همگی قرمز رنگ
شدند، اما نمونه هایی که حاوی ترمریک بودند و آن هایی که هیچ
افزودنی خاصی نداشتند فساد نشدند. بر اساس گزارش محققین، از میان هفت روشی که برای
جلوگیری از فساد قرمز امتحان شدند افزودن بنزوات سدیم بهترین
گزینه است.
برای دانلود این مقاله به صورت pdfبه این سایت مراجعه کنید .مقاله در مورد فساد قرمز خیارشور است .
http://fsweb2.schaub.ncsu.edu/USDAars/Acrobatpubs/P329-350/P350.pdf