تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

مصرف نوشابه های شیرین، فشار خون را بالا می برد


متخصصان تغذیه تاکید کردند که نوشیدن سودا و سایر نوشیدنی های شیرین مثل آب میوه ها، خطر ابتلا به فشار خون بالا در افراد بزرگسال افزایش می دهد.
در یک مطالعه بین المللی بر روی ریزمغذی ها و فشارخون معلوم شد که در ازای هر بار مصرف این قبیل نوشابه های شیرین در روز، 6/1 mmhg فشارخون سیستولیک و 8/0 فشارخون دیاستولیک را افزایش می دهد.
روزنامه سان در گزارشی دراین باره منتشر کرد: این محققان تاکید کردند کسانی که بیشتر از نوشابه های شیرین حاوی دو نوع قند گلوکز و فروکتوز استفاده می کنند، اغلب دچار فشار خون بالا هستند.
این محققان با مطالعه بر روی دو هزار و 696 شرکت کننده در گروه سنی 40 تا 59 ساله و در هشت منطقه مختلف آمریکا و دو منطقه انگلیسی، نتایج فوق دست یافته اند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد