شیر سویا، با نام تجاری SOYPACK از مخلوط آب و عصاره لوبیای سویا بدست می آید و دارای ارزش پروتئینی بالایی می باشد. شیر سویا دارای خواص غذایی و پزشکی فوق العاده ای است که مصرف روزافزون این محصول در سراسر جهان به دلیل همین خواص می باشد. شیر
سویا بدلیل داشتن ایزوفلاون ها و فیتواستروژن ها، غنی ترین نوشیدنی می
باشد که دارای خواص ضدسرطانی است و همچنین نیازهای پروتئنی بدن انسان را
نیز تامین می کند.
شیر سویا حاوی آهن و کلسیم فراوان می باشد که برای جلوگیری از پوسیدگی استخوان و برطرف کردن عوارض یائسگش بسیار مفید می باشد.
استفاده از شیر سویا به عملکرد بیماران دیابتی کمک می کند و بار اضافی کلیه ها و التهاب آن را کاهش می دهد.
شیر خشک سویا، با نام تجاری سوی پک SOYPACK حاوی حدود ۵۰ درصد پروتئین می باشد که با ویتامین ها و املاح معدنی تقویت می شود و همچنین فرایند شیرین شدن آن بدون قند می باشد.
شیر خشک سویا به عنوان جایگزین بسیار مناسبی برای شیر خشک دامی شناخته شده است
موارد کاربردی شیر و شیرخشک سویا در صنایع غذایی:
•تولید سس مایونز؛ به علت ترکیبات پروتئینی بالا و روغن بدون کلسترول آن.
•صنایع بیسکوییت سازی؛ به عنوان جایگزین مناسبی برای لیسیتین.
•صنایع پخت نان، شیرینی پزی و قنادیها.
•صنایع تولید بستنی، شکلات، دسر های شکلاتی، کیک و کافی میت.
• صنایع تولید پنیر، ماست های میوه ای و سایر محصولات لبنی.
اوکارا نوعی پودر است که از محصولات جانبی شیر سویا می باشد.
پروتئین موجود در این ماده از کیفیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.
مزه این ماده مانند مزه آناناس است و می تواند پخته شود و به عنوان فیبر در محصولات فراوانی بکارگرفته شود.
خواص غذایی اوکارا:
غنی سازی محصولات غذایی از پروتئین
• غنی سازی فرآورده های آردی، ماکارونی و بیسکوییت از آهن
• افزایش فیبر موجود در ماکارونی
موارد کاربردی اوکارا:
صنایع ماکارونی
فراورده های گوشی و برگرها
• پودرهای سوخاری
• سوپ ها
صنایع کیک و بیسکوییت