تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تشخیص ماهی تازه از فاسد


1)بعد از مدتی که ماهی در فروشگاه باقی می ماند، فساد شروع شده، ماهی خشک و از ترشحات لزج پوشیده می شود و با توجه به اینکه خشک بودن ماهی سوء ظن خریدار را برمی انگیزد، لذا این فروشندگان دائماً ماهیان را شست و شو می دهند تا ظاهری طبیعی و مطلوب داشته باشد.




2)ماهی مانده فلسهایی بلند شده و میخ مانند دارد که براحتی کنده می شود، در این حالت برخی از فروشندگان ممکن است اقدام به کندن فلسهای ماهی  کنند تا شک فاسد بودن و مانده بودن ماهی از جانب خریدار از بین برود.

3)کدر و بدون جلا شدن قرنیه چشم ها از دیگر علایم تازه نبودن ماهی میباشد در این گونه موارد برخی فروشندگان ماهی، چشم ها را از حدقه خارج می سازند تا مانده بودن ماهی قابل تشخیص نباشد.

4)اگر ماهی به حالت زنده منجمد شده باشد، دارای رنگ پوست طبیعی است و باله های شنا منظم، باز و مستقیم است، همچنین در این حالت مردمک چشم باز و عدسی چشم نیز شفاف است.

5)در صورتی که ماهی بعد از مردن منجمد شود، سرپوش برانشی ها در این ماهی ها باز است، دهان باز و رنگ پوست بدن تیره تر از رنگ طبیعی بدن است.


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد