-
زردچوبه خاطرات ترسناک را از حافظه پاک می کند
12 بهمن 1393 14:12
تحقیقات نشان داده که زرد چوبه مورد استفاده در غذا میتواند به حذف خاطرات بد کمک کند. ترکیب زرد رنگ کورکومین که در ریشه گیاه زردچوبه یافت میشود، از ذخیره شدن خاطرات ترسناک جدید در مغز جلوگیری کرده و همچنین خاطرات ترسناک قدیمی را نیز از ذهن پاک میکند. امید است که این نتایج بتواند درمانهایی برای مبتلایان به اختلالات...
-
امولسیفایرها در صنایع غذایی
10 آذر 1393 10:28
چنانچه کشش سطحی بین روغن وآب که به کشش بین سطحی معروف است زیاد باشد امولسیون پایدار بدشواری می تواند تشکیل شود. امولسیفایرها با ساختار مناسبی که دارند کشش بین سطحی را کاهش می دهند وباعث پایداری سیستم امولسیون می گردند. امولسیفایرها با کاهش کشش بین سطحی از تجمع وپیوستگی ذرات فاز پراکنده جلوگیری می کنند. درساختمان...
-
کباب مرگ
15 خرداد 1393 15:00
یکی از لذیذترین قسمتهای گوشت قرمز میتواند یک عامل بسیار خطرناک برای ابتلای افراد به خطرناکترین بیماریهای غیر واگیر در جهان باشد. پزشکان با مطالعه بر روی بخشهای مختلف گوشت حیواناتی مانند گاو و گوسفند دریافتهاند یکی از این بخشها در صورت کباب شدن میتواند خطرات فراوانی برای سلامت بدن ایجاد نماید. گفتنی است، بر...
-
یخ زدایی از جاده ها با آب پنیر !!!
13 خرداد 1393 13:20
یخ زدایی از سطح جاده ها در فصل زمستان بسیار پر هزینه است ، اما محققان آمریکایی به راه حل ساده و کم هزینه ای برای حل این مشکل با استفاده از آب پنیر دست پیدا کرده اند آب شور پنیر در دمایی پایین تر از آب نمک معمولی یخ می زند و بر خلاف مخلوط ملاس - باقیمانده شربت حاصل از تصفیه شکر گرفته شده از چغندر و نیشکر - پس از گرم...
-
نقش چربی ها و روغن ها در بدن
13 خرداد 1393 13:19
- غنی ترین منبع انرژی غذایی است . هر یک گرم چربی 9 کیلو کالری انرژی تولید می کند . - وجود چربی در غذا باعث خوشمزه شدن و برانگیختن اشتها می شود و در احساس سیری بعد از خوردن غذا موثر است . - چربی ها پیش ساز برخی هورمون ها هستند . - چربی های زیر پوست از هدر رفتن حرارت بدن و نفوذ سرما به بدن جلوگیری می کنند . - چربی ها...
-
ریواس
15 اردیبهشت 1393 17:04
ریواس سرشار از سلنیوم و روی است.ریواس منبع غنی اسید سیتریک و اسید اسکوربیک(ویتامین ث) است.ریواس به دلیل داشتن مقادیر زیاد سدیم در افرادی که فشار خون بالا دارند توصیه نمیشود. همچنین ریواس حاوی مقادیر چشمگیری از اگزالات است به همین دلیل بهتر است افرادی که سنگ کلیه دارند کمتر از آن استفاده کنند.ریواس میتواند نقش مهمی...
-
گرانترین ماده غذایی دنیا
13 اردیبهشت 1393 10:17
این نوع قارچ به دلیل ارزش زیادش، معمولا توسط گروه های مافیایی و یا مانند مواد مخدر به صورتی خاص معامله می شود. قارچ وحشی به نام Truffles که فقط قیمت یک مشت آن رقم بالای ۱۰۰۰ دلار است.
-
برخی گونه های قارچ باعث بهبود کیفیت پنیر
18 بهمن 1392 21:16
پنیر یکی از متنوع ترین فرآورده های شیر است که شامل پروتئین آ لبومین ، کازئین ، آب پنیر ، لاکتوز و چربی می با شد. رایج ترین روش تهیه آن اضافه کردن آ نزیم های رنین یا پپسین است که باعث لخته شدن کازئین شیر و در نتیجه ساخت پنیر می شود. با انجام مطالعات بیشتر در این زمینه ، برخی از پنیر ها را با استفاده از باکتری یا قارچ...
-
چگونگی تدوین پروژه و پایان نامه
15 بهمن 1392 10:14
برای نوشتن یک پایان نامه یا پرژه تحصیلی در یک چهار چوب علمی محقق ناگزیر به رعایت اصولی است که هم نگارش مطلب برای وی آسانتر شود و هم مطالعه آن برای دیگران به سادگی امکان پذیر باشد این اصول سه گانه به شرح ذیل میباشند . 1) اصول تنظیم و تدوین مطلب 2) اصول نگارش و نوشتن مطلب 3) اصول منابع و مآخذ مطلب اصول تنظیم و تدوین...
-
میگو و ارزش تغذیه ای آن
15 بهمن 1392 09:56
میگو از جانوران سخت پوست ساکن دریاها است که دارای اسکلت خارجی بوده و به همین دلیل آنها را سخت پوست نام نهاده اند . در رده سخت پوستان راسته ای به نام ده پایان وجود دارد که از جنس های مختلفی تشکیل شده است در میان جنس های مختلف ده پایان ، میگو ار فراوانی گونه ای نسبتا خوبی برخودار است. میگوها عمدتا دریازی بوده و در اعماق...
-
ریزپوشانی میکروارگانیسم های پروبیوتیک
4 بهمن 1392 16:47
امروزه گرایش زیادی به مصرف موادغذایی فراویژه یعنی غذاهای دارای ارزش دارویی و تغذیه ای ویژه علاوه بر خواص تغذیه ای پایه، بوجود آمده است. پروبیوتیک ها، پری بیوتیک ها و سین بیوتیک ها و محصولات غنی شده تغذیه ای، همگی از جمله این مواد غذایی هستند. در نتیجۀ مصرف مواد غذایی فراویژه ، جمعیت میکروبهای ساکن روده از تعادل بهتری...
-
مضرات مصرف نوشابه های گازدار
4 بهمن 1392 16:32
تازه ترین تحقیقات نشان می دهد, مصرف نوشابه هـای گـازدار خـطر ابتـلا بـه سرطان مری را که یک بیمـاری کـشنـده اسـت افزایش می دهد. به گزارش خبرگزاری رویتـرز, نتـایـج چندین مطالعه که در نشست کارشناسان سرطان و بیماریهای روده و معده در نیـواورلـئان ارایه شد, نشان مـی...
-
شکلات
8 دی 1392 10:31
تاریخچه شکلات: دانشمندان با آنالیز ظروف غذای انسانهائی که 2600 سال قبل زندگی می کردند به این نتیجه رسیدند که انسان ها از آن تاریخ شکلات مصرف می نمودند. البته مردم در آن زمان نوعی مایع شکلات را مصرف می کردند. مردم مکزیک از کاکائو نوشابه ای درست می کردند که مورد علاقه آزتک ها یا سلاطین و اشراف مکزیک در آمریکای مرکزی...
-
شب چله شب سلامتی
29 آذر 1392 11:52
شاید در طول سال با وجود تنقلات رنگارنگ مصنوعی مانند چیپس و پفک و... کمتر سراغ آجیل و مغزیجات مفید برویم و شاید به علت گران بودن نسبی آنها سعی در دور زدن آنها داشته باشیم اما شب یلدا فرصت خوبی است که علاوه بر همنشینی با دوستان و فامیل کمی غذای سالم و مفید را نیز مصرف کنیم البته به اندازه مناسب، در شب یلدا، میوه های خشک...
-
دانلود پاور تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک
28 آذر 1392 16:46
برای دانلود پاور تکنولوژی تولید بستنی پروبیوتیک روی لینک زیر کلیک کنید: دانلود
-
دانلود پاور پسته و خواص آن
27 آذر 1392 20:45
برای دانلود پاور پسته و خواص آن روی لینک زیر کلیک کنید: دانلود با حجم 384 کیلوبایت
-
سایت های صنایع غذایی
24 آذر 1392 14:40
1 : سایت www.ucdavis.edu/index.html مربوط به UC DAVIS news & information است که وابسته به دانشگاه کالیفرنیا می باشد . در قسمت search گزینه مورد نظر را جستو کرده مثلا functional food این در باره غذای غذا دارو توضیح و توصیفی از آن را ارائه داده است . اخبار در رابطه با agriculture , health , science, seminars and...
-
بسته بندی زیست فعال در مواد غذایی
23 آذر 1392 14:12
رژیم غذایی به عنوان کانون اصلی در تدبیر سلامت عمومی برای دستیابی سلامتی در طول زندگی ، از هجوم سریع بیماری های مزمن مانند ناهماهنگی های گوارشی ، بیماری های قلبی ، عروقی ، سرطان ، بیماری های استخوانی جلوگیری کرده و به خوبی زندگی سالم تری را فراهم می کند. با وجود این ، ارتباط تنگاتنگ میان غذا و سلامتی هنوز به طور کامل...
-
افزایش کیفیت آرد و نان
23 آذر 1392 12:25
امروزه در غالب کشورهای دنیا برای بهبود کیفیت نان و افزایش زمان ماندگاری آن از مواد افرودنی بسیار متنوعی کمک می گیرند دلایلی که به خاطر آن این موارد افزودنی در فرمول بکار برده می شوند عبارتند از: -حفظ کیفیت محصولات ، افزایش جذابیت محصولات ، حفظ تازگی محصولات ، اصلاح تفاوت کیفیت موارد خام مصرفی ( آرد و ...) ، تسهیل در...
-
چگونگی تولید شکر از نیشکر
18 آذر 1392 11:31
مراحل تولید شکر از نیشکرگرچه تا حدی مشابه مراحل تولید شکر از چغندر است بطور کلی این صنعت را میتوان در دو بخش مورد مطالعه قرار داد: تولید شکر خام تصفیه شکر خام و تهیه شکر سفید از آن 1_برداشت و انبار کردن نیشکر : گیاه نیشکر در مناطق گرمسیری کشت می شود، مقدار قند نیشکر اغلب در حد 15-10درصد و در مواردی تا 17 درصد می باشد...
-
آبمیوه
18 آذر 1392 11:23
هر آدم بزرگسال باید در هر روز بین 5/1 تا 5/2 لیتر مایعات استفاده کند. افرادی که در نواحی گرمسیر زندگی میکنند و یا فعالیت شدید بدنی دارند، به مایعات بیشتری نیاز دارند. استفاده از نوشابههای غیرالکلی یکی از راههای عمده رفع عطش است. امروزه مصرفکنندهها به مراتب از حق انتخاب بیشتری نسبت به گذشته برخوردارند. گرچه...
-
پیتزا و تاریخچه آن
18 آذر 1392 11:00
پیتزا، نان گرد صافی است که در فر پخته می شود و معمولاً روی این نان گرد را با سس گوجه فرنگی و پنیر می پوشانند؛ به علاوه این که دیگر مواد دلخواه هم روی نان اضافه می کنند. پنیری که استفاده می شود معمولاً پنیر موزارلا و یا پنیر پیتزاست. همچنین از مواد مختلفی برای تهیه پیتزا استفاده می شود (اغلب گوشت یا انواع سوسیس به کار...
-
چه مواد غذایی دارای کالری منفی هستند؟
18 آذر 1392 10:50
کلیه غذاهایی که ما به طور روزانه مصرف می کنیم، دارای میزان مشخصی کربوهیدرات ، پروتئین ، و چربی هستند. باید توجه داشته باشید که کلیه ی غذاهای مصرفی، به عنوان یک منبع ضروری به منظور ایجاد انرژی محسوب می شوند که بدن با استفاده از آنها انرژی لازم برای خود را تامین می کند. غذاها با کالری منفی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق...
-
منابع آزمون دکتری مجموعه علوم و صنایع غذایی - تکنولوژی مواد غذایی
18 آذر 1392 10:42
مواد امتحانی 1ـ زبان انگلیسی 2ـ استعداد تحصیلی 3ـ مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی شامل: (شیمی مواد غذایی، میکروبیولوژی مواد غذایی، اصول مهندسی صنایع غذایی، تکنولوژی مواد غذایی، کنترل کیفیت مواد غذایی) 4ـ مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی ارشد شامل: (شیمی مواد غذایی تکمیلی، میکروبیولوژی صنعتی مواد غذایی، خواص...
-
چگونگی تشخیص وجود جوش شیرین در شیر
16 آذر 1392 11:21
10میلی لیتر شیر رو تو بشر بریزید و آنرا به مدت 30 ثانیه بجوشانید . بعد سرد کنید . وسیله گرم و سرد کردن بستگی به خودتان دارد . بعد اسیدیته آنرا اندازه گیری کنید . اگه اختلاف اسیدیته قبل و بعد جوشوندن بیشتر از 1.5 درجه بود تست جوش شیرین مثبت است که نشان دهنده وجود جوش شیرین در شیر است .
-
"ویلی "به عنوان یک فرآورده لبنی پروبیوتیک
16 آذر 1392 11:18
مقاله حاضر مروری بر کاربرد ریز موجودات پروبیوتیکی به عنوان مکمل های زنده به منظور ایجاد اثرات سلامت زایی گسترده در محصول تخمیری ویلی با پایه لبنی می باشد ، چراکه لبنیات به عنوان بهترین حامل جهت انتقال این میکروارگانیسم های ویژه به سیستم گوارش می باشند بدین صورت که علاوه بر محافظت از میکروارگانیسم های پروبیوتیکی ،...
-
خواص سرکه و انواع آن
12 آذر 1392 12:15
سرکه نوعی مایع اسیدی است که از تخمیر اتانول (الکل اتیلیک) به دست میآید و حاوی اسید استیک (اسید اتانولیک) است. غلظت اسید استیک در سرکههای خوراکی موجود در بازار که بیشتر مصرف آشپزخانهای دارند، بین 4 تا 8 درصد و سرکههایی که برای تهیه ترشیجات استفاده میشوند، تا 18 درصد میباشد. سرکه طبیعی همچنین حاوی مقدار کمی اسید...
-
تشعشعات مایکروویو و فرهای مایکروویو چه خطراتی دارند؟
12 آذر 1392 11:25
1- مایکروویو چیست ؟ مایکروویو جزء امواج الکترو مغناطیسی است ( مانند نور ) که فرکانس امواج آن بسیار بالا است ( فرکانس امواج مایکروویو خانگی 2450 میلیون هرتز است ) 2- مایکروویو چگونه باعث گرم شدن میشود ؟ موادی توسط پرتوهای مایکروویو گرم میشوند که قادر باشند این امواج را جذب نمایند , و موادی پرتوهای مایکروویو را جذب...
-
اثرات تشعشع در نگهداری مواد غذایی
10 آذر 1392 10:50
به طور کلی در عملیات تشعشع، محصولات غذایی را در معرض تابش اشعه قرار میدهند و به ویژه تغییراتی خاص به واسطه تابش اشعه در محصول ایجاد میشود که بعضی از این تغییرات مطلوب بوده و باعث افزایش قابلیت نگهداری محصول میگردد. مهمترین اشعههایی که در صنعت غذا مورد استفاده قرار میگیرند بر دو نوعند: اشعه گاما و اشعه بتا. آنچه...
-
انیمیشن زیبا از یک گاو شیرده
10 آذر 1392 10:43