اخیرا دیده شده که میوه کیوی با قیمت ارزان توسط دست فروشان عرضه میشود. معمولا توجه شما با کیویهای بزرگ در قفسه ها جلب میشود. اما بسیاری از مردم بعد از مصرف گرفتار بیماری شدند
Don't buy Kiwi Fruit fromChina!
ایزو (ISO) مخفف عبارت International Organization for Standardization به مفهوم سازمان بینالمللی برای استانداردسازی است.
در حال حاضر، این سازمان بینالملی متشکل از یک شبکه از مؤسسات استاندارد ملی در ۱۵۷کشور دنیا است، که بر پایه یک مرکز در هر کشور و یک مرکز اصلی در شهر ژنو - سوئیس- فعالیت میکند که وظیفه هماهنگی مراکز مختلف را برعهده دارد.
امروزه رعایت استانداردهای ایزو در تولید و عرضه محصولات و خدمات از چنان اهمیتی برخوردار است که در عرصه تجارت جهانی، استانداردهای ایزو شرط اولیه در داد و ستدهای بینالمللی قرار گرفته است.
● انواع استانداردهای ایزو
۱) استاندار ISO ۹۰۰۰
در سال ۱۹۸۷ کمیته فنی ۱۷۶ سازمان بین المللی استاندارد (ISO/TC۱۷۶) سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰ را به جهانیان ارائه نمود. هدف از تدوین این سری استاندارد به وجود آوردن الگوئی بینالمللی برای پیادهسازی و استقرار سیستمهای مدیریت و تضمین کیفیت بوده که مورد استقبال فراوان در سطح دنیا قرار گرفت.
سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰ در سال ۱۹۹۴ و ۲۰۰۰ با نگرش فرآیندگرا و نهادینه نمودن بهبود مستمر در سیستم مدیریت کیفیت سازمان از طریق اصلاح فرآیندها، مورد ویرایش قرارگرفت.
در واقع استاندارد ایزو ۹۰۰۰ به یک محصول خاص داده نمیشود، بلکه فرآیند تولید کالا یا خدمات را در یک واحد تجاری مورد ارزیابی قرار میدهد.
▪ مزایای بکارگیری استاندارد ایزو ۹۰۰۰
ـ بررسی مجدد فعالیت های سازمان بر اساس اهداف سازمان و رفع کاستیها
ـ شفافیت فرآیندها و شاخص ها در سازمان
ـ جلوگیری از دوباره کاری ها به واسطه تعریف فعالیتهای برنامه ریزی شده و سیستماتیک
ـ کاهش هزینه ها
ـ ایجاد اطمینان و اعتماد در درون سازمان
ـ ایجاد اطمینان و اعتماد درون سازمان (مشتری)
ـ افزایش توان رقابت در عرصه بین الملل
ـ دامنه کاربرد: این استاندارد در کلیه سازمانهای تولیدی، خدماتی و پژوهشی و آموزشی و غیر کاربرد دارد.
خُرما درختی است از تیره گرمسیریجزو تیره نخلها که میوهاش جزو میوههای سته میباشد یعنی تمام قسمت آن گوشتی و محتوی مواد غذائی است. دارای هستهای سخت و پوست نازک و طعم شیرین که به شکل خوشهای بزرگ از شاخه آویزان میگردد و برگهای آن بزرگ است. ارتفاع نخل به ۱۰ تا ۲۰ متر یا بیشتر میرسد.
به میوه نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود.
خرما، میوه کوچک و بیضی شکل درخت نخل خرما است که به فارسی «درخت خرما»، به عربی «نخل» و به انگلیسی «Date - Palm» گفته میشود. این میوه در کتب طب سنتی به نام «تَمْرْ» میباشد. از خانواده Palmaceae بوده و نام علمی آن Phoenix dactyliferal است.
ادامه مطلب ...
ماست منجمد یکی از فرآورده های منجمد لبنی است که از نظر ویژگیهای فیزیکی و کیفیت ظاهری مشابه بستنی م یباشد
باکتریهای مفیداسید لاکتیک و انجام فرایند تخمیر ارزش تغذیه ای بالایی داشته؛ بعلاوه در مقایسه با بستنی حاوی مقادیر پائین تری از شکر، چربی و
امولسیفایر می باشد
جایگزین چربی
و گوار، باعث کاهش معنی دار اووران شده و ویسکوزیته مخلوط را افزایش می دهد
افزایش غلظت گوار در تیمارها از شدت سختی بافت کاسته شد و با افزایش درصد جایگزینی شهد خرما سختی نمونه ها مجددافزایش یافت
چسبندگی بافت ماست منجمد نیز با افزایش درصد جایگزینی شهد خرما و گوار افزایش یافت
. این فرآورده بدلیل دارا بودن. در این پژوهش، تاثیر افزودن شهد خرما(در مقادیر ۰، ۲۵ و ۵۰ درصد جایگزین شکر) و گوار(در مقادیر ۰، ۱/ ۰، ۲/ ۰ و ۳/ ۰ درصد)، بر ویژگ یهای رئولوژیکی ماست منجمد کم چرب پرتقالی، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد، افزایش درصد جایگزینی شهد خرما. در این پ ژوهش، نمونه فاقد گوار دارای بیشترین میزان سختی بود؛ اما با. میزان. ادامه مطلب ... 1تولید پودر نوشیدنی از ایزوله پروتئین سویا, /لیدا جهانیان؛ به
راهنمایی: علی مرتضوی؛ استاد مشاور: زهره حمیدی اصفهانی. / پایان
نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه تربیت مدرس، دانشکده کشاورزی، 1381. PDF
سفارش مدرک
2 بررسی ارتباط نوع و برخی کیفیتهای فیزیکی و شیمیایی
غذا و نوشیدنیها با سرطان های مری و معده در شمال کشور, /فرشید علا
الدینی؛ به راهنمایی: ابوالحسن ندیم. / پایان نامه(دکترای تخصصی)--دانشگاه
علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، 1379. (چکیده) PDF سفارش مدرک
3 بررسی امکان تولید و پایداری نوشابه چای سرد از خاک چای سیاه و برگ
چای سبز, /علی نجفی؛ به راهنمایی: رضا شکرانی. / پایان نامه(کارشناسی
ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده کشاورزی، 1382. (چکیده) PDF
سفارش مدرک
4 فرمولاسیون اسانس طبیعی برای مصرف در نوشابه های غیر
الکلی با توجه به اثرات فیزیولوژی اسانس, /پرستو صمدی؛ به راهنمایی: رضا
شکرانی. / پایان نامه(کارشناسی ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان ، دانشکده
کشاورزی، 1379. (چکیده) PDF سفارش مدرک
5 بررسی شرایط
کارخانه کافی کولا به منظور پیاده سازی استاندارد HACCP, /عباس
سلیمانی؛ به راهنمایی: غلامعلی رئیسی اردلی. / پایان نامه(کارشناسی
ارشد)--دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده صنایع و مرکز برنامه ریزی سیستمها،
1381. (چکیده) PDF سفارش مدرک
6 فرمولاسیون و طراحی خط
تولیدی نوشیدنی تخمیری کفیر از آب پنیر, / حمید راشدی؛ به راهنمائی : مهناز
مظاهریاسدی، حمید جزایری / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه علم و
صنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، 1378. (چکیده) PDF سفارش مدرک
7 تولید نوشیدنی تخمیری از پساب کره شیرین, / رسول کدخدایی؛ به
راهنمائی : علی مرتضوی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه فردوسی
مشهد، دانشکده کشاورزی، 1375. (چکیده) PDF سفارش مدرک
8
تولید نوشیدنی شیر میوه (شیر میوه سیب), / علیرضا صادقیان؛ به راهنمائی :
علی مرتضوی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده
کشاورزی، 1375. (چکیده) PDF سفارش مدرک
9 تعیین شرایط بهینه
نگهداری مواد اولیه عصاره نوشابههای کولا و پرتقالی, / بهمن الیاسی؛ به
راهنمائی : بهروز میثمی / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه تهران،
دانشکده فنی، 1380. (چکیده) PDF سفارش مدرک
10 بررسی عوامل
مؤثر در انتخاب نوشابههای گازدار, / مسعود میرزائیگرگانی؛ به راهنمایی:
قاسم انصاریرنانی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه علامه
طباطبائی، 1374 (چکیده) PDF سفارش مدرک
بررسی راههای ارتقاء بهرهوری کل در شرکت زمزم گرگان, / محمدمهدی
شاهبیکی؛ به راهنمایی: عباسعلی حاجیکریمی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد)
-- دانشگاه شهید بهشتی، 1375 (چکیده) PDF سفارش مدرک
12
شفافسازی و بررسی امکان تهیه نوشابه گازدار از آب انار, / مرضیه
حسینینژاد؛ به راهنمایی: هاشم پورآذرنگ . / پایان نامه (کارشناسیارشد) --
دانشگاه تربیت مدرس، 1374 (چکیده) PDF سفارش مدرک
13 نوشابههای غیرالکلی در ایران, / موریس نیکروش. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1335
14 نوشابههای غیرالکلی ایرانی, / محمدعلی میرزایی. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه علوم پزشکی تبریز، 1339
15 بررسی و ارائه فرمولاسیون نوشابههای ایران و کنترل فیزیکوشیمیایی و
میکربی آنها و ساخت تجربی نوشابههای میوهای گازدار, / رحمان مجمعصنایع؛
به راهنمایی: فاضل شمسا، محمدرضا نیاکانلاهیجی. / پایان نامه (دکترا) --
دانشگاه علوم پزشکی تهران، 1373 (چکیده) PDF سفارش مدرک
16
بررسی جهشزایی و ژنوم آسیب ماهی شور و آب نوشیدنی در مناطقی با میزان
بالایی از سرطان مری در شمال کشور, / فردوس رستگارجزی؛ به راهنمایی: عبدعلی
ضیایی. / پایان نامه (کارشناسی ارشد) -- دانشگاه تهران، تهران، 1370
(چکیده)
17 بررسی آلودگی میکربی نوشابههای غیرالکلی گازدار, /
محمود مهدیزادهرحیمی / پایان نامه (فوقلیسانس) -- دانشگاه تهران، 1357
PDF سفارش مدرک
18 بررسی نوشابههای غیرالکلی گازدار (کارخانه
کانادادرای تهران), / معصومه رخشیجان. / پایان نامه (دکترا) -- دانشگاه
تهران، 1354 PDF سفارش مدرک
محققان پارک علم و فناوری بوشهر موفق به تولید ماست سویای میوهیی پروبیوتیک شدند که دارای خواص ضد سرطانی است.
ابوالفضل روزی طلب، مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده این محصول اظهار کرد: در سال 89 بر اساس پژوهش انجام شده به این نتیجه رسیدیم که حدود 500 هزار نفر از ایرانیان به دلایل مختلف مانند عدم تحمل لاکتوز یا کازئین شیر قادر به مصرف شیر نیستند از این رو درصدد بر آمدیم که شیر گیاهی بدون چنین معایبی را تولید کنیم و در همین راستا تهیه شیر از سویا را در دستور کار قرار دادیم.
وی با بیان این که از هر کیلوگرم دانه سویا، پنج تا هشت لیتر شیر سویا به دست میآید، تصریح کرد: شیر تهیه شده از سویا به عنوان یک منبع ارزان پروتئینی حدود 2.7 درصد پروتئین داشته و بدون کلسترول بوده و خواص ضد سرطانی و ضد جهشزایی دارد.
به نقل از ایسنا، روزی طلب ادامه داد: یکی از مشکلات ماست سویا این است که نفخزا و گس است و برای حل این مشکل از باکتریهای پروبیوتیکی استفاده کردیم تا بتوانیم از خواص سودمند سویا و این باکتریها بهره ببریم و نهایتا این امکان فراهم شد که قندهای نفخزا را به عنوان ماده غذایی برای پروبیوتیکها استفاده کنیم؛ به گونهای که قندهای رافینوز و استاکیوز که در ماست سویا نفخزا هستند توسط پروبیوتیکهای اضافه شده مصرف شد و ضمن بهبود طعم ماست، زمینه تقویت و رشد بیشتر پروبیوتیکها فراهم شد.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان تولید کننده این محصول با اشاره به استفاده از پورههای میوههایی مانند زردآلو و توت فرنگی که سبب رشد پروبیوتیکها شد، گفت: پروبیوتیکها توانایی کمی در استفاده از منابع پروتئینی دارند به همین سبب پروتئین پیچیدهای مانند کازئین شیر لبنی سبب رشد آنها نمیشود؛ اما پروتئینهای ساده سویا رشد آنها را افزایش میدهد، از همین رو در ماست پروبیوتیک به دلیل بالا بودن اسیدیته محصول، قدرت زنده مانی پروبیوتیکها افزایش پیدا میکند چرا که پروبیوتیکها باید به میزان کافی حداقل 10 به توان 6 سلول در هر میلیگرم به صورت زنده و فعال به روده برسند تا خواص سلامت بخش خود را ایفا کنند.
چربیها از استریفیه شدن 3 مولکول اسید چرب بر روی یک واحد گلیسرین تشکیل میشود.
اسیدهای چرب از 4 تا 22 مولکول کربن تشکیل میشود. بیشترین نوع اسیدهای چرب موجود
در کره کاکائو شامل اسید پالمتیک (C16:0) اسیداولئیک(C18:1) اسیدلینولئیک
(C16:2) و اسیداستئاریک (C18:0) تشکیل شده است.
درصد حدودی اسیدهای چرب کره
کاکائو به شرح زیر است.
C16:0 26% Palmitic Acid
C18:0 34.4% Stearic
Acid
C18:1 34.8% Oleic Acid
C18:2 3.0% Linoleic Acid
Up to
100 Others
اسیدهای چرب ممکن است با زوایای مختلفی نسبت به
ملکول گلیسرین قرار گیرند. اسیدهای چرب از لحاظ ملکولی طول بیشتری از مولکول
گلیسرین داشته و زاویه آنها با گلیسرین و ترتیب و نوع اسیدهای چرب خواص مختلفی را
در روغن ایجاد میکند.
عملیات تمپرینگ زاویه اسیدهای چرب نسبت به گلیسرین و
نحوه قرار گرفتن تریگلیسریدها در کنار یکدیگر را تنظیم میکند که موجب ایجاد
کریستالهای مختلفی در روغن میشود. به این خاصیت پلی مرفیسم میگویند.
لیموترش میتواند روی رنگ و روی شما تأثیر بگذارد و پوستهای کدر و تیره را روشن و خوش آب و رنگ کند. اگر میخواهید مقداری کالری بسوزانید به سراغ لیموترش بروید؛ این مادهی مغذی شما را به اندام دلخواهتان نزدیک میکند
در این مقاله شما را با خواص اعجاب انگیز لیموترش بیشتر آشنا میکنیم.
لیموترش مانع انباشتگی چربیها میشود
لیموترش از انباشته شدن چربیها جلوگیری به عمل میآورد و با احتباس هیدرولیپیدی مقابله میکند. توصیه میکنیم برای جلوگیری از انباشتگی چربیها از ورزش و فعالیتهای فیزیکی غافل نشوید.
لیموترش پوست صورت را خوش آب و رنگ میکند
لیموترش میتواند روی رنگ و روی شما تأثیر بگذارد و پوستهای کدر و تیره را روشن و خوش آب و رنگ کند. برای این کار 1میلی گرم اسانس لیموترش را با 1 میلی گرم روغن ضروری گل عطری و 13 میلی گرم روغن گیاهی argan مخلوط کنید. روزانه صبح و شب، چند قطره از محلولی که درست کردهاید را به پوست صورت خود زده و آرام با نوک انگشتانتان ضربههایی به گونههایتان بزنید.اسانس لیموترش پوست صورت را خوشرنگ، درخشان کرده و به اصطلاح رنگ و روی شما را باز میکند. توجه داشته باشید زمانی که میخواهید در معرض نور خورشید قرار بگیرید به پوست خود لیموترش نزنید.
اسانس لیموترش با احتباس آب مقابله میکند
اسانس لیموترش مایعاتی که به دلیل احتباس آب در بافتهای بدن جمع میشود را دفع میکند و باعث میشود پوستی با منافذ بسته و صاف داشته باشید. یک قطره روغن ضروری لیموترش را روی یک قرص خوراکی بچکانید.