تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

محتویات کنسرو بعد از باز شدن نباید داخل قوطی فلزی آن باقی بماند


یک متخصص شیمی مواد غذایی در دانشکده داروسازی زنجان با اشاره به اینکهمحتویات کنسروها بعد از باز شدن نباید در داخل قوطی فلزی آن باقی بماند، گفت: با باز شدن درب قوطی کنسرو، واکنش های شیمیایی بین مواد غذایی و فلز قوطی کنسرو آغاز می شود که در نهایت منجر به فساد شیمیایی مواد غذایی داخل قوطی خواهد شد؛ لذا باید توجه داشت که برای نگهداری باقی مانده مواد غذایی کنسروی آنها را از قوطی فلزی خارج کرد. 





دکتر مهران محسنی با بیان اینکه محتویات کنسروهای فاسد نباید در محیط رها شود، گفت: محتویات کنسروهای فاسد دارای نوعی میکروب است که امکان انتقال آن به محیط و انسان وجود دارد؛ لذا بهتر است برای دور ریختن آنها، ابتدا ظرف را در پوششی مناسب قرار داده و سپس آن را در داخل سطل زباله قرار دهیم. 
وی بر جوشاندن 20 دقیقه ای کنسرو قبل از مصرف تاکید و خاطرنشان کرد: ظاهر سالم مواد داخل قوطی کنسرودلیل بر سلامت آن نیست؛ چرا که فساد مواد غذایی منحصر به تغییرات طعم، بو و مزه بوده و ممکن است تغییرات دیگری اتفاق افتاده باشد. 
این استادیار گروه کنترل غذا و دارو دانشکده داروسازی، ماندگاری بالا، حمل و نقل آسان و قیمت مناسب مواد غذایی کنسروی را از مزایای آنها برشمرد و اظهار کرد: افزودن مواد نگهدارنده و افزودنی های رنگی و طعمی در کنار حرارت بالا در حین پاستوریزه کردن، از ارزش غذایی کنسروها می کاهد. در نتیجه ارزش غذایی آنها نسبت به مواد غذاییخانگی، بسیار کمتر است. 
محسنی همچنین افزود: میزان بالای نمک و چربی این نوع مواد غذایی به نوبه خود می تواند زمینه بروز بیماری های قلبی و عروقی را تقویت کند. 


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد