کیت تشخیصی کنسرو تقلبی تن ماهی از نمونه واقعی، برای اولین بار در کشور، توسط عضو هیات علمی گروه ژنتیک دانشگاه شهرکرد طراحی و ساخته شد.
محمدرضا زارعیان، مسوول روابط عمومی دانشگاه با اعلام این مطلب خاطرنشان کرد: دکتر علی محمد احدی، عضو هیات علمی گروه ژنتیک دانشگاه شهرکرد، پس از چهار سال تحقیق و پژوهش موفق به طراحی و ساخت کیت تشخیصی کنسرو تن ماهیتقلبی از نمونه ی واقعی شد.
وی خاطرنشان کرد: در صنعت تولید کنسرو تن ماهی، گوشت ماهی های مرغوب گونه های تن در شرایط خاص تا دماهای بسیار بالا حرارت می بیند و روندی را طی می کند که به دست آوردن dna در حالت طبیعی بسیار محدود و مشکل خواهد بود. در عین حال در این صنعت برخی سودجویان اقدام به عرضه کنسرو های تن ماهی تقلبی می کنند که آلوده به گوشت گونه های نامرغوب و حتی بسیار بی ارزش است.