سویا به عنوان یک غذای اصلی و مهم در بسیاری از کشورهای آسیایی مصرف میشود که دارای مواد مغذی با ارزشی مانند پروتئین است. سویا از نظر ویتامینهای گروه B بسیار غنی است و دارای مقداری ویتامین های C,D,E,K و کمی کاروتن میباشد. این ماده همچنین دارای ترکیب آنتی بیوتیکی بوده که از بین برنده باکتریهای مضر روده میباشد. سویا همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از املاح معدنی شامل کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، روی و فسفر است.
از
آن جاییکه پروتئین سویا شباهت بسیاری به پروتئینهای حیوانی دارد و حتی
به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت مورد استفاده قرار میگیرد، بنابراین
میتوان از آرد آن در تولید ماکارونی به بهترین نحو ممکن استفاده نمود. پروتئینهای موجود در سویا شامل اغلب اسیدهای آمینه اصلی مورد نیاز انسان است. 1. تأثیر بر روی سلامت پوست و مو به دلیل وجود ویتامین E 2. کاهش وزن، کاهش کلسترول و تری گلیسیریدها و همچنین افزایش عملکرد روده بزرگ به علت حضور فیبر 3. پیشگیری از بروز خستگی و انواع بیماری های عصبی به دلیل وجود ویتامین B1 4. پیشگیری از التهابات پوستی و همچنین ابتلا به آب مروارید به دلیل وجود ویتامین B2 5. پیشگیری از از لخته شدن خون و انسداد رگهای خونی به دلیل وجود منیزیم 6. ساخت استخوان و جلوگیری از تخریب استخوان به علت حضور آنتی اکسیدانها 7. پیشگیری از ابتلا سرطان تخمدان 8. جانشین هورمونهای مصنوعی در دوران یائسگی به دلیل غنی بودن از هورمون استروژن 9. بسیار مفید برای مبتلایان به نقرس، رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیه
از دیگر فواید مصرف ماکارونی با آرد سویا میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
تمامی
این شواهد، ما را برای غنی سازی آرد با این ترکیب تشویق نمود و بی گمان
اطلاع رسانی عمومی درباره اثرات خارق العاده آرد سویا میتواند بازار
گستردهای را برای ماکارونی تولید شده با این ترکیب ایجاد نماید. در نتیجه
هم در جهت پیشرفت صنایع غذایی و هم در جهت بهبود استانداردهای سلامتی جامعه
گام برداشتهایم.