محققان یک شرکت دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران از تولید شیر از ضایعات و سبوس برنج خبر دادند.
به
گزارش ایسنا، مهندس نایبی، کارشناس تجاریسازی و انتقال فناوری پارک علم و
فناوری دانشگاه تهران با بیان این که این دستاورد در نخستین جشنواره و
نمایشگاه ملی گیاهان دارویی، فراوردههای طبیعی و طب سنتی ایران ارائه شده
است، اظهار کرد: این محصول مورد تایید گروه صنایع غذایی دانشکده کشاورزی
دانشگاه تهران است و با شیر گاو برابری میکند.
وی در ادامه تجاری
سازی و عرضه نوآوریها به صنعتگران را از اهداف نخستین جشنواره و نمایشگاه
ملی گیاهان دارویی، طبسنتی و فراوردههای طبیعی دانست.
نایبی با
اشاره به اینکه یکی از اهداف شرکت در نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان
دارویی، فراوردههای طبیعی و طب سنتی ایران، تجاری کردن محصولات دانش
بنیان است، خاطرنشان کرد: در این جشنواره محصولاتی به نمایش گذاشته شدند تا
از این طریق بتوانیم جذب سرمایه داشته باشیم و محصولات شرکتهای نوپای
دانش بنیان را به مرحله تجاری سازی و در نهایت به بازار برسانیم.
وی،
فراهم کردن بستر مناسب برای عرضه نوآوریها و محصولات دانش بنیان به
صنعتگران را یکی دیگر از اهداف نخستین جشنواره و نمایشگاه ملی گیاهان
دارویی، طبسنتی و فراوردههای طبیعی ذکر و برگزاری آن را برای شناساندن
این صنعت به مردم بسیار مثبت ارزیابی کرد.
کارشناس تجاری سازی و
انتقال فناوری پارک علم و فناوری دانشگاه تهران تصریح کرد: شرکتهای دانش
بنیان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران در بخش تولید داروهای گیاهی،
نوآوریهای زیادی دارند و در حوزه محصولات ارگانیک نیز به موفقیتهای خوبی
دست یافتهاند.