تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

تکنولوژی مواد غذایی

وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی

لیست ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید بیسکویت ، کیک و کلوچه


ماشین آلات مورد نیاز برای خط تولید بیسکویت ( پخت توسط فر تونلی ) :

  الک آرد -آسیاب شکر - میکسر قنادی - - دستگاه میکسر خمیر بیسکویت ( ویداکس ) - دستگاه چاپ بیسکویت ( شکل و فرم دهنده خمیر بیسکویت ) - دستگاه فر تونلی - نوار سرد کن تونلی - نوار سرد کن بیسکویت - دستگاه ردیف کن بیسکویت ( استاکر ) - نوار نقاله ردیف کن - دستگاه کرم مال ( صرفاً برای تولید بیسکویت کرمدار ) - دستگاه بسته بندی .

مراحل پخت بیسکویت با فر تونلی :

مخلوط نمودن مواد اولیه و آماده سازی خمیر بیسکویت در دستگاه های میکسر و خمیر گیر - ورود خمیر به دستگاه چاپ بیسکویت ( شکل دهنده خمیر بیسکویت ) - شکل گرفتن خمیر بیسکویت به شکل مورد نظر طبق قالب و شکل حک شده روی قالب دستگاه چاپ بیسکویت - انتقال اتوماتیک خمیر بیسکویت شکل گرفته شده بر روی نوار دستگاه فر تونلی - عبور خمیر بیسکویت از تونل حرارت فر تونلی و عبور از نوار سرد کن - عبور از دستگاه رج کن جهت ردیف و دسته شدن بیسکویت ها در یک طول - عبور از نوار نقاله ردیف کن - انتقال به دستگاه کرم مال ( انتخابی ) - انتقال به دستگاه بسته بندی ( انتخابی ) - قرار گرفتن داخل کارتن ( به صورت بسته بندی یا فله ای ) - عرضه برای فروش .

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز برای تولید بیسکویت با فر کابینتی :

آسیاب شکر - دستگاه میکسر قنادی - دستگاه میکسر خمیر بیسکویت - دستگاه چاپ بیسکویت ( فرم دهنده خمیر بیسکویت ) - دیس بیسکویت - قفسه حمل دیس بیسکویت - فر کابینتی دوار - سرد کن عمودی .

ماشین آلات و وسایل مورد نیاز برای تولید کیک  :

الک آرد -آسیاب شکر - میکسر کیک پمپ دار - دستگاه دیپوزیتور کیک ( تزریق کننده خمیر در قالب کیک ) - دیس کیک قالب دار - قفسه حمل دیس کیک - فر کابینتی دوار - سرد کن عمودی - دستگاه بسته بندی .

مراحل پخت و تولید کیک  :

مخلوط نمودن مواد اولیه کیک و آماده سازی خمیر در میکسر کیک پمپ دار - پمپاژ خمیر به داخل قیف  دستگاه دیپوزیتور - قراردادن کاغذ کیک در داخل قالب های کیک - گذاشتن دیسهای کیک در دستگاه دیپوزیتور - تزریق اتوماتیکخمیر در داخل قالبهای کیک - گذاشتن دیسها در قفسه حمل دیس - انتقال قفسه ها به داخل فر کابینتی - پخت کیک تحت دما و زمان مربوطه - خروج قفسه از فر - سرد کردن اولیه دیسهای محتوی کیک بوسیله سرد کن عمودی - تخلیه کیک از دیسها - سرد کردن ثانویه کیک - بسته بندی کیک - گذاشتن کیک های بسته بندی شده داخل کارتن - عرضه برای فروش .

ماشین آلات و وسایل مورد نیاز جهت تولید کلوچه با فر کابینتی دوار :

دستگاه میکسر خمیر - اجاق گاز صنعتی - دیگ با ظرفیت مناسب - دستگاه کلوچه زن - دیس کلوچه - قفسه حمل دیس کلوچه - فر کابینتی دوار - سرد کن عمودی - میز کار - دستگاه بسته بندی .


ریواس


طعم ترش ریواس بین مردم طرفداران زیادی دارد.خوشرنگی ساقه های گیاه هم به این جذابیت اضافه می کند.ریواس از جمله گیاهانی است که به صورت وحشی در اطراف رودخانه ها رشد می کرده اما این روزها در برخی از مناطق کشت می شود.



ارزش تغذیه ای 85 گرم ریواس

انرژی 29 کیلو کالری، چربی 2/0 گرم، پروتئین 8/0 گرم، کربوهیدرات 7 گرم، کلسیم 266 میلی گرم، سدیم 5 میلی گرم، پتاسیم 148 میلی گرم

این گیاه نیز دارای مقدار پتاسیم خوبی است. پتاسیم در کنترل فشارخون نقش موثری دارد. ریواس به عنوان فعال کننده ی عملکرد دستگاه گوارش، ناقل نمک های صفراوی و محرک ترشح کبد شناخته شده است.. این گیاه در معده سبب افزایش ترشح معدی در نتیجه به طور کلی باعث بهبود عملکرد معده می گردد.علاوه بر این با تحریک ترشح نمک های صفراوی از کبد، به تنظیم جذب چربی از روده کمک می کند

در موقع خرید ریواس دقت کنید که ریواسها تا حد امکان دارای ساقه های جوان و ترد باشند. ریواس به مدت دو تا 3 روز در یخچال قابل نگهداری است اما برای نگهداری طولای تر باید آن را فریز کرد.

آماده سازی ریواس برای مصرف به این صورت است که ریواس ها را پوست کنده و خرد میکنیم و میشوییم البته از قسمتهای ترد و نازک و روشن ریواس استفاده کنید زیرا قسمتهای سبز تر کمی تلخ هستند و بعضی قسمتها که ترد نیستند بعد از پختن ریش ریش و سفت میشونددر ضمن به خاطر داشته باشید که ریواس برای پخت تنها به جوش کوتاهی داردو اگر این مدت اضافه شودخراب می شود.به همین دلیل آن را در پایان پخت به خورش اضافه می کنند.

نکته: به دلیل محتوای اگزالات بالای ریواس و کنگر کسانی که سابقه سنگ کلیه اگرالاتی دارند باید در مصرف دقت کنند.


فرآورده های غذایی پروبیوتیک



علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است .

 

دکتر کیانوش خسروی دبیر کنگره و مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی در نشست خبری اولین همایش پروبیوتیک گفت: فرآورده های غذایی پروبیوتیک به منظور درمان عفونت های روده ای به ویژه اسهال و عفونت های باکتریایی و مخمری دستگاه تناسلی تولید شده اند ودر سه دهه گذشته ، فرآورده های تجاری پروبیوتیک عرضه شده به بازار جهانی ازرشد جهشی برخوردار بوده اند .

 

فرآورده های غذایی مدیر گروه تحقیقات صنایع غذایی با بیان اینکه فرآورده های غذایی پروبیوتیک به منظور درمان عفونت های روده ای به ویژه اسهال و عفونت های باکتریایی و مخمری دستگاه تناسلی تولید شده اند تصریح کرد:از این رو علاوه بر معرفی غذاهای پروبیوتیک به عنوان غذاهای مفید ، فرهنگ سازی و ایجاد یک طرز فکر نوین در درک این مطلب که فرآورده های پروبیوتیک قرص و کپسول نبوده بلکه جزئی از سبد غذایی روزانه خانوار به شمار می آیند بسیار ضروری است.

 


ادامه مطلب ...