X
تبلیغات
رایتل
تکنولوژی مواد غذایی
وبلاگی متفاوت برای علاقمندان به صنایع غذایی


در سال 89 براساس پژوهش انجام شده به این نتیجه رسیدیم که حدود 500 هزار نفر از ایرانیان به دلایل مختلف مانند تحمل نکردن لاکتوز یا کازئین شیر قادر به مصرف آن نیستند از این رو درصدد بر آمدیم که شیرگیاهی بدون چنین معایبی را تولید کنیم به همین جهت شیر از سویا را در دستور کار قرار دادیم.

وی با بیان اینکه از هر کیلوگرم دانه سویا، پنج تا هشت لیتر شیر سویا به دست می آید، تصریح کرد: شیر تهیه شده از سویا به عنوان یک منبع ارزان پروتئین حدود 7/2 درصد پروتئین دارد، بدون کلسترول است و خواص ضد سرطانی و ضد جهش زایی دارد.روزی طلب ادامه داد:یکی از مشکلات ماست سویا این است که نفخ زا و گس است و برای حل این مشکل از باکتری های پروبیوتیکی استفاده کردیم تا بتوانیم از خواص سودمند سویا و این باکتری ها بهره ببریم و نهایتا این امکان فراهم شده که قندهای نفخ زا را به عنوان ماده غذایی برای پروبیوتیک استفاده کنیم.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان تولیدکننده این محصول با اشاره به استفاده از پوره های میوه هایی مانند زردآلو و توت فرنگی که سبب رشد پروبیوتیک ها می شود، افزود: پروبیوتیک ها توانایی کمی در استفاده از منابع پروتئینی دارند به همین سبب پروتئین پیچیده ای مانند کازئین شیر لبنی سبب رشد آنها نمی شود؛ اما پروتئین های ساده سویا رشد آنها را افزایش می دهد، از همین رو در ماست پروبیوتیک به دلایل بالا بودن اسیدیته محصول، قدرت زنده مانی پروبیوتیک ها افزایش پیدا می کند چرا که پروبیوتیک ها باید به میزان کافی حداقل 10 به توان 6 سلول درهر میلی گرم به صورت زنده و فعال به روده برسند تا خواص سلامت بخش را خود ایفا کنند.





طبقه بندی:
ارسال توسط چیا ابراهیمی طاینه
آخرین مطالب

قالب وبلاگ