-
با مصرف درست مواد غذایی و ترکیب آن ها با سرطان مقابله کنید.
3 اسفند 1390 08:52
هیچ نوع غذایی به تنهایی نمی تواند خطر سرطان را کاهش دهد اما ترکیب درست غذاها می تواند موثر باشد با ترکیبی از حداقل دو سوم مواد گیاهی و یک سوم پروتئین حیوانی در غذاهای خود تعادل ایجاد کنید. مواد غذایی با رنگ های متفاوت مصرف کنید: میوه و سبزی غنی از مواد مغذی است که با سرطان مبارزه می کنند. هر چه تنوع رنگ مواد غذایی...
-
آیا جویدن آدامس برای سلامتی مفید است؟!
3 اسفند 1390 00:40
انسان ها هزاران سال است که آدامس می جوند، برای مثال یونانی های باستان، اقوام مایایی و آمریکایی های بومی، عصاره یا رزین انواع خواصی از درختان را می جویدند . فرمولاسیون مدرن آدامس از دهه ی 1860 آغاز شد ، در آن سال ها صمغ ازگیل آمریکایی یا همان صمغ آدامس وارد ایالات متحده شد و تلاش هایی توسط یک دندان پزشک به نام دکتر...
-
ایا میدانید(100% نمیدانید)
3 اسفند 1390 00:30
آیا می دانید قیمت روغن ها مایع مثل آفتابگردان اگر واقعی باشد حدود 12 الی 15 هزار تومان خواهد بود ولی الان در بازار 900 الی 800 تومان است که از یک کیلو تخم آفتابگردان ارزانتر است. · آیا می دانید بیشتر محتوای روغن های مایع از پارافین خوراکی که محصول پالایشگاهای نفت است درست شده است که کلسترول خون را افزوده موجب چربی خون...
-
نکاتی در خصوص روغن های خوراکی
2 اسفند 1390 20:27
هر چند که بیماریهای ناشی از شیوه زندگی در سراسر دنیا رتبه اول را دارند، اما هنوز آگاهی مردم برای پیشگیری از بیماریها چندان کافی نیست؛ برای مثال، در چند سال اخیر موج عظیمی برای مصرف نکردن روغنهای جامد که در بروز بسیاری از بیماریها نقش دارند به راه افتاد و اگرچه تا اندازهای مفید بود، ولی در این هشدارها به این نکته...
-
گرایشهای ارشد صنایع غذایی
2 اسفند 1390 20:20
فناوری تبدیل مواد غذایی: یکی از معضلات روز کشورهای در حال توسعه از جمله ایران حجم بالای ضایعات بخش کشاورزی و نیز عدم استفاده بهینه از فرآورده های جانبی این بخش است. دانش و فناوری تبدیل مواد اولیه کشاورزی، دامی و دریایی به محصولاتی با ارزش افزوده بالا و نیز قابلیت نگهداری و بسته بندی آنها برای نگهداری در شرایط مختلف...
-
روغن شترمرغ
2 اسفند 1390 20:17
در 3000 سال قبل در فرهنگهای مصری، رومی و افریقایی از روغن شتر مرغ به عنوان یک ماده آرایشی و نیز برای درمان درد و روماتیسم استفاده می شد . مستندات تاریخی راجع به روغن شتر مرغ به زمانهای خیلی قدیم یعنی قرن اول پس از میلاد بر می گردند و به استفاده گسترده از روغن برای درمان زخم، سوختگیها، ناراحتی های پوستی، اگزما، خشکی...
-
روغن هسته انگور
2 اسفند 1390 20:14
روغن هستهانگور از جمله روغنهای جدیدی است که در بازار ایران وارد شده و از این جهت که حاوی اسیدهای چرب با یک باند دوگانه است به روغن زیتون شباهت بسیار دارد. از سوی دیگر، روغن هسته انگور مادهای به نام رزوراترول دارد که یکی از پلیفنولهای بسیار قوی و با اهمیت در رژیم غذایی به حساب میآید و میتواند از بسیاری بیماریها...
-
5 دلیل خوب برای مصرف موز
2 اسفند 1390 19:39
سلامت نیوز: موز برای شما هم سلامتی روح و هم سلامتی جسم را به ارمغان میآورد. این روزها موز به طوری در سبد میوهی افراد جا باز کرده است که فراموش کردهایم این میوه مال مناطق استوایی است. از آنجایی که این میوه بسیار خوشمزه و از طرف دیگر پوست کندن و خوردنش آسان است یکی از میوههای پرطرفدار و محبوب محسوب میشود. البته...
-
بستنی جدید برای مقابله با عوارض شیمی درمانی
2 اسفند 1390 19:06
دانشمندان نیوزلندی نوعی بستنی تولید کرده اند که به گفته آنها قادر است با عوارض جانبی شیمی درمانی در بیماران سرطانی مقابله کند. به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره ، بسیاری از بیماران سرطانی که از این بستنی استفاده کرده اند خوشحالی خود را از این کشف علمی اعلام کردند. اسهال و کاهش گلبول های سفید خون از جمله مهمترین عوارض...
-
بسته بندی میوه ها با اتمسفر کنترل شده :
2 اسفند 1390 18:51
سته بندی با هوای اصلاح شده به دو شکل فعال وغیر فعال انجام میشود .در حالت فعال پس از قرار دادن محصول درون بسته هوای آن را تخلیه کرده سپس ترکیب گازی مورد نظر درون بسته تزریق میشود . اما در حالت غیر فعال محصول در هوای معمولی بسته بندی میشود و در اثر تنفس محصول و نفوذ پذیری ویژه فیلم پس از چند روز هوای اصلاح شده مورد...
-
نیترات چیست؟ چه خطراتی دارد و چگونه وارد آب میشود؟
2 اسفند 1390 18:46
با توجه به هشدارهای اعلام شده مبنی بر آلودگی آب تهران به نیترات و خطراتی که بر سلامت جامعه دارد مفید دیدم که دوستان دو مقاله زیر یکی از سایت همشهری آنلاین و دیگری از سایت موج پیشرو را جهت آگاهی خود و آگاه سازی دیگران مطالعه بفرمایند. نیترات یک ماده شیمیایی به فرمول NO3- است. نیترات اکسیدهترین شکل نیتروژن است که در...
-
سس مایونز
2 اسفند 1390 18:40
سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. طرز تهیه سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در...
-
آیا ماست برای گوارش خوب است؟
2 اسفند 1390 18:32
سیمرغ: ماست یکی از محصولات تهیه شده از شیر تخمیر شده است. این محصول لبنی حاوی باکتریهای زنده ای است که امتیاز مهمی برای هضم غذا محسوب میشوند تخمیر باکتریها در ماست چگونه است؟ ماست تهیه شده از شیر (شیر گاو، بز، میش، شتر، الاغ... ) پاستوریزه است که باکتریهایی برای تخمیر به آن اضافه شده اند. این باکتریها عبارتند از:...
-
اهمیت و نقش صنایع غذایی در اقتصاد ملی کشور
2 اسفند 1390 13:51
کشاورزی یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی کشور و تامین کننده 80 درصد نیاز های غذا یی و یک چهارم تولید نا خالص داخلی , یک سوم اشتغال و ... است . صنایع کشاورزی با توجه به اثار مستقیم و غیر مستقیمی که در بخش کشاورزی بر جای می گذارد , در شکوفایی کشور ها به ویژه اقتصاد کشورهای در حال توسعه نقش بسزا یی دارد وشناخت نقاط قوت ,...
-
نانو تکنولوژی در صنایع غذایی
2 اسفند 1390 13:47
یکی از مهمترین بخش های صنعت کشورها صنعت غذایی است که ارتباط تنگاتنگی با امنیت غذایی افراد جامعه دارد . افزایش جمعیت به همراه گسترش شهرنشینی وافزایش سطح درآمد سرانه نیاز به غذاهای فرایندی را روز به روز افزایش داده است . از این رو استفاده از فن آوری های نوین از جمله نانو تکنولوژی در این صنعت بسیار مورد توجه محافل علمی...
-
فواید فوق العاده ای برای خوردن ماءالشعیر
2 اسفند 1390 13:42
ماءالشعیر دارای فواید بسیاری می باشد که کمتر کسی از آن آگاهی دارد،پس خواندن این مقاله را به شما توصیه می کنیم. این واضح است که مصرف موادغذایی سالم در سلامت جسمی هر فردی تاثیر دارد؛ از جمله بعضی غذاها بر سلامت بافت مو تاثیر دارند، مثلا غذاهای حاوی پروتئین زیاد، کربوهیدرات و چربی کم. یکی از غذاهای مهم برای داشتن موهای...
-
معرفی صنایع غذایی
2 اسفند 1390 13:23
وقتی صحبت از صنایع غذایی می شود، رشته های تغذیه، مهندسی شیمی گرایش صنایع غذایی، مهندسی کشاورزی گرایش علوم و صنایع غذایی و نهایتاً رشته علوم و صنایع غذایی به ذهن خطور می کند، در این میان رشته علوم و صنایع غذایی که به کنترل کیفیت و بهداشت مواد غذایی می پردازد، نقش مهمی در حفظ سلامت جامعه دارد. در هر کارخانه ای هدف،...
-
عمر انواع گوشت در فریزر
30 بهمن 1390 19:52
یک متخصص تغذیه گفت: عمر گوشت خام در فریزر 8 ماه، گوشت سفید 6 ماه و گوشت ماهی 2 تا 3 ماه است . مسعود کیمیاگر در گفتوگو با فارس اظهار داشت: گوشتهای منجمد را باید بهنحو صحیحی از انجماد خارج کرد و خروج از انجماد یکی از مهمترین مسایلی است که موجب حفظ ارزش غذایی گوشت میشود. وی ادامه داد: اگر افراد میخواهند گوشت را...
-
گریه
9 دی 1390 23:03
-
تاریخچه بسته یندی و انواع آن
9 دی 1390 22:37
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 تاریخچه بسته یندی و انواع آن Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4 Normal 0 false false false false EN-US X-NONE AR-SA...
-
به نام خدا
9 دی 1390 22:31