علامت استاندارد نشان مرغوبیت کالاست و اجناس یا خدماتی که هیچ نشان
استانداردی بر خود ندارند، برای استفاده و خرید بههیچ عنوان مناسب نیستند
شاید نتوان تعریف خیلی دقیق و صحیحی از استاندارد ارایه کرد، ولی بهطور کلی میتوان اینگونه عنوان کرد که استاندارد آزمایشها و مطالعات گذشته برای نتیجهگیری و استفاده در آینده است.
بستنی هم به دلیل قابلیت زیاد بقای پروبیوتیک ها در آن و هم پر طرفدار بودن آن به سبب خواص حسی ویژه، محیط مناسبی
برای انتقال پروبیوتیک ها به بدن است( 6) .گزارش شده است که جمعیت باکتری های لاکتوباسیلوس اسیدو فیلوس و
108 کمترنمی شود ( 6و 7). با این وجود احتمال آسیب cfu/g بیفیدوباکتریوم بیفیدوم طی نگهداری بستنی به ترتیب از 106 و
ناشی از شوک سرمایی و کاهش درجه فعال بودن باکتری ها پس از ورود به بدن را نباید نادیده گرفت. بستنی پروبیوتیک می تواند
تخمیری یا غیر تخمیری باشد ( 8). در بستنی تخمیری، باکتری های پروبیوتیک به مخلوط بستنی افزوده می شوند و گرمخانه
گذاری تا اسیدیته مورد نظر صورت می گیرد، سپس مخلوط حاصل منجمد می شود ( 6).
بهزودی چیپس کیلکای طعمدار که بدون مواد افزودنی از قبیل سیبزمینی است، به بازار میآید.
مدیرکل دفتر توسعه بازار سازمان شیلات در گفتگو با خبرنگار ایانا با اعلام این مطلب گفت: در راستای سالمسازی تغذیه در بخشهای مختلف فرآورده جدید شیلاتی بهزودی معرفی میشود.
دکتر عیسی گلشاهی افزود: با همکاری مؤسسه تحقیقات شیلات کشور، چیپس ماهی کیلکا با فرمولی جدید در دستور کار قرار گرفت، بهگونهای که تولید آزمایشی آن در سال گذشته با استقبال خوب مردم مواجه شد.
گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکتهای پپسی، کرافت و نستله از جنینهای سقط شده به عنوان طعمدهنده نوشیدنیهای خود استفاده میکنند و روزانه میلیونها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنیها استفاده میکنند.
سرمایهدار بزرگ آمریکایی و مدیر عامل مایکروسافت این بار دست به
سرمایهگذاری روی یک ابداع جدید زده که فاضلاب دستشوییها را به آب
آشامیدنی تبدیل خواهد کرد.
برای شروع این مقاله ، شیرین کننده ها به دو دسته ی طبیعی و مصنوعی تقسیم می شوند .
شیرین کننده های طبیعی: عموماً جزء گروه کربوهیدرات ها می باشند و از کربن ،
هیدروژن و اکسیژن تشکیل شده اند و عبارتند از: منوساکاریدها مانند گلوکز ،
فروکتوز و گالاکتوز؛ دی ساکاریدها مانند ساکاروز ، لاکتوز و مالتوز .
رافینوزیک سه قندی است که از گالاکتوز ، گلوکز و فروکتوز تشکیل شده است .
الکل های پلی هیدریک (پلی اُل ها) درمواد غذایی شامل گلیسیرین ، سوربیتول ،
مانیتول و پروپیلن گلایکول هستند.
موادّ غذایی قبل از فریز شدن، باید بهطور مناسب بستهبندی شوند تا عطر، طعم، رطوبت، رنگ طبیعی و ارزش غذایی خود را از دست ندهند و سرمای فریزر و خشکی محیط آن، سبب خراب شدن آنها نشود.
نکته قابل توجّه اینکه قبل از بستهبندی مادّه غذایی، باید هر بار مصرف
کردن، مقدار مورد نیاز مشخص شود، چرا که بستهی خارج شده از فریزر، نباید
دوباره به فریزر باز گردانده شود. خانوادهها برای فریز کردن موادّ غذایی
از دو نوع بستهبندی استفاده میکنند:
پرتقال، دشمنی بر علیه سرطان
کارشناسان مؤسسه ملی سرطان آمریکا معتقدند موارد سرطان معده در آمریکا
تقریباً کم است، زیرا در تمام ماه های سال پرتقال و مرکبات در دسترس همه
قرار دارد و بیشتر مردم آنها را مصرف می کنند. ویتامینC یکی از عوامل مهم
مهارکننده سرطان است به طوری که این ویتامین را دشمن نیرومندی بر علیه یکی
از عوامل شناخته شده سرطان زا یعنی نیتروزامین ها(Nitrosamies) می شناسند
بستنی در واقع دسر یخزده است، که باید شامل حداقل ۱۰٪ چربی شیر باشه. مقدار این چربی میتواند از ۱۰ تا ۱۶ درصد تغییر پیدا کند که معمولاً بستنیها حاوی ۱۴٪ چربی شیر هستند، همچنین بستنی میتواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرینکننده و طعمدهنده تهیه میشود.
راستش در قالب صنعتی گویا اولین کارخانه بستنیسازی جهان در سال ۱۸۵۱در مریلند، کار خود را آغاز نمود.
البته این رو هم عرش کنم خدمت دوستان که نیاکان ما
400 سال قبل از میلاد، یک مواد غذایی سرد اختراع کردن که ساخته شده از گل رز به آب و ورمیشل ، یخ با مخلوط زعفران ، میوه ها و انواع طعم دهنده های دیگر که در طول تابستان برای خانواده سلطنتی سرو می شد که فک می کنم همین اختراع پدر بستنی ایران باشد که طی هزاران سال تمدن های باستان یخ را برای غذاهای سرد سرو می کردند.
ادامه مطلب ...
ماست در گروه لبنیات قرار دارد و گاهی مصرف آن نسبت به شیر بیشتر توصیه می شود، زیرا سیستم گوارشی بعضی افراد نسبت به قند لاکتوز موجود در شیر حساسیت دارد،